Gevaarlijke vaccinatie

Wij hebben een dochter van 9 jaar, we kregen een oproep dat het weer tijd werd voor de vaccinatie de bmr en de dtp prikken.
Mijn man en ik waren en zijn er erg bang voor reden, onze dochter kan eindelijk normaal buiten spelen zonder ziek te zijn. Ze was altijd erg ziek na de vaccinaties en werd heel vaak met toeters en bellen opgenomen in het ziekenhuis, ze had last van koortsstuipen en in hele erge mate, zo erg dat ze steeds weer aan de beademing moest, ook kreeg ze last van epilepsie en bleek er iets met haar afweersysteem te zijn wat precies wist men nog niet.
Het gaat nu gelukkig goed met haar en ze kan gelukkig spelen echt spelen.
Maar nu kregen we bericht de prik ik wilde het niet en heb ook gebeld en kreeg ook een arts aan de lijn en heb het hele verhaal gedaan over het ziektebeeld van onze dochter en ik ben na een paar dagen terug gebeld en er werd mij verteld dat onze dochter een paar dagen voor de enting moet worden opgenomen in het ziekenhuis door de neuroloog en de neuroloog zal haar dan ook de enting geven endan zal ze ook nog even een paar dagen moeten blijven om te kijken hoe haar lichaam reageert op de prik!
Dit nu vind ik zo vreselijk bizar een gezond kind opnemen om een prik ik heb hun netjes verteld dat onze dochter de prik zeer zeker niet krijgt en de volgende prikken ook niet ik ben juist ontzettend dankbaar dat ze nu juist een hele gezonde meid is eindelijk met een normale kleur op haar wangen en geen stuipen en zelfs geen epilepsie meer!

 
Ik wens alle andere ouders ook heel veel wijsheid toe.