Gert

Hij heeft na zijn inentingen bmr, meningokokken en dktp 4 een zware epileptische aanval gehad inclusief hart en ademstilstand die hij dankzij de reanimatie van de buurman godzijdank heeft overleefd. Heb natuurlijk allerlei meldingen gemaakt en ik kreeg zo'n shit brief terug van het RIVM. Ik heb toen woedend gebeld, omdat er onjuistheden en insinuaties in stonden. Heb echt alles toen ingeschakeld zoals Consultatiebureau kinderarts, huisarts etc . De kinder en huisarts hebben voorzicht uitgesproken dat het zou kunnen en zelfs de arts van RIVM heeft het gezegd alleen zij wilden het niet hard maken.
Dit alles heeft zich afgespeeld in 2004. De medische onderzoeken en de meldingen bij het RIVM zijn allemaal daarna gebeurd. (noot redactie mwof: in 2004 rapporteerde het RIVM dit verhaal zoals altijd, als zijnde niet t.g.v. de vaccinatie)
Heb destijds geen advocaat ingeschakeld omdat ik er moe van was en omdat Gert zich daarna anders ontwikkelde. Hij heeft op het medisch kleuterdag verblijf gezeten en zit nu op speciaal onderwijs. Het maakt mij niets uit hoor want ik heb hem godzijdank nog. Ik gooi eigenlijk alles gelijk weg. Ik wil niks meer met het RIVM te maken hebben. Trouwens voor Gert heb ik toen hij 4 was niet eens meer een uitnoding gehad.
Tevens is het protocol op het Consultatieburo te xxxx veranderd.