Hoezo shaken baby syndroom?

Ik zag de oproep op tv en kreeg tranen in mijn ogen. Het eerste wat ik dacht eindelijk !! Ik heb ook al gevochten tegen de vaccinaties maar inderdaad in je eentje gaat niet.
Ik wil mijn verhaal even vertellen in het kort. Ik had mijn kind ook kwijt kunnen zijn.

Onze zoon heeft in jan. 2001 ook zijn dktp prik gehad.
Een paar dagen later kreeg hij toevallen zijn mond open en blauw, ogen naar boven gedraaid en zijn ledematen helemaal slap / verlamd.
Ik naar de arts : o.... een verkoudheid ga maar naar huis .
Bij zijn 2de vaccinatie weer toevallen en weer naar huis gestuurd met een verkoudheid.
Hij had geen snotneusje geen traanogen of wat op een verkoudheid zou duiden.
Zijn ogen trilden heel vlug, zijn hoofd begon raar te groeien en er werd aan een waterhoofd gedacht. De mri wees meerdere bloedingen uit in zijn hoofd, en in zijn ogen zaten blazen, deze hadden ze nog nooit gezien.
Wij dachten al gelijk aan de vaccinatie maar de artsen wilde alleen een vreselijk beeld zien, namelijk shaking baby syndroom. Wij hebben gesmeekt dat ze ons kind wilde nakijken wij wisten immers dat deze diagnose niet klopte. Maar nee ze bleven er bij, ik heb gevraagd zijn dna na te kijken maar ook dat negeerde ze.
Hij heeft 4 maanden alleen maar in het ziekenhuis gelegen en ze deden niets met het gevolg dat hij er met 3 bloedingen in ging en met 7 er uit kwam. We hebben een mri geëist voor we weg gingen daar. Ze hadden de 4 bloedingen willen verzwijgen, want via de huisarts kwamen we daar weer achter via de brieven.
Hij tijgerde niet rolde niet om praten pas met 3 jaar liep pas los met 4 jaar enz.

Uiteraard is het amk en kinderbescherming er bij geweest. De rechter zei dat het medische moest zijn en we kregen gelukkig na 6 weken ons kind weer terug. Maar de vraag was nog steeds wat heeft onze zoon??

Met 9 jaar kreeg hij dezelfde laatste vaccinatie ook die kreeg hij op aanraden van de arts en na 2 dagen kwam hij aangeven dat hij nog slechter zag dan hij al deed een waas voor zijn ogen. Ik ben met hem gelijk naar zijn oogarts gegaan en jawel het waren de zelfde onverklaarbare blazen als 9 jaar geleden. Ik heb gelijk die oogarts gevraagd waar we nu al 10 jaar bij lopen, of dat mogelijk was van de vaccinaties. Hij raakte duidelijk uit zijn doen en zei na een lange stilte; ik heb mijn kindje laten vaccineren en een paar dagen later was ze dood, maar het is nooit te bewijzen zei hij. Ik was geschokt een oogarts die dit aan zijn patiënten vertelt, hij stond duidelijk achter ons.

Hij heeft blijvend letsel over gehouden ziet heel slecht heeft een achterstand.
Zijn spraak en denkvermogen liggen niet op één lijn. Omdat we geen goede diagnose hebben ,vechten we nog elke dag. Hij heeft een half jaar geen school gehad niemand wilde of kon hem hebben.
En we zijn er nog lang niet, de schade die de vaccinaties en de ziekenhuizen hebben veroorzaakt hebben een lange nasleep. Mijn kind dat moet vechten voor een plek in de maatschappij en die nergens word geaccepteerd zoals hij is, want je ziet niets aan hem ,dus hij moet maar normaal doen, denkt men.
Ik ben van binnen kapot gemaakt door de ziekenhuizen we zijn onmenselijk behandeld zowel onze zoon als wij ouders.
Wij zijn nog steeds van overtuigd dat de vaccinatie, dna en overgevoeligheid een rol hebben gespeeld. Het doet me zo goed te horen, dat er wat gaat gebeuren. Mochten jullie nog collectanten nodig hebben ben ik beschikbaar om mijn steentje bij te dragen. Uiteraard mag u dit juridisch gebruiken, en u mag me altijd bellen.